Здравейте,колеги!На таблото ми светва червена лампа-при натискане на спирачките,която означава,че са ми износени накладките,но те не са със сигурност-проверил сам и четерите колела!Така,че каква би могло да бъде причината тази лампа да свети?Благодаря ви предварително!Поздрави!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно лампа на арматурното табло
Collapse
X
-
айде да не пускам нова тема, ще се вкл. тук:
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеНивото на спирачната течност ти е малко.Трябва да се долее! Това е , но огледай за течове дори и вътре кадето е педала.
едно 'майсторче' ми каза, че от спирачния апарат влизала към цилиндрите и от ауспуха излизал бял пушек...изобщо не знам дали е възможно, ама наистина си ми попушва едно сивкаво, особено като е студена.... не знам, може и да си въобразявам, ама ако някй от компетентните колеги има идея ще се радвам да я сподели!
П.С. забравих да кажа: доливам около 150 мл/месец..166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от galin-hristov Покажи съобщениеЗдравейте,колеги!На таблото ми светва червена лампа-при натискане на спирачките,която означава,че са ми износени накладките,но те не са със сигурност-проверил сам и четерите колела!Така,че каква би могло да бъде причината тази лампа да свети?Благодаря ви предварително!Поздрави!
Успех!_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеайде да не пускам нова тема, ще се вкл. тук:
и моята е така, но нямам течове
едно 'майсторче' ми каза, че от спирачния апарат влизала към цилиндрите и от ауспуха излизал бял пушек...изобщо не знам дали е възможно, ама наистина си ми попушва едно сивкаво, особено като е студена.... не знам, може и да си въобразявам, ама ако някй от компетентните колеги има идея ще се радвам да я сподели!
П.С. забравих да кажа: доливам около 150 мл/месец..
Влиза ти антифриз евентуално!
Когато е запалена слагаш ръка на аспуха и виж какво ще се налипи по нея ако е антифриз ще има пара и ще е мазна ръката.
Ако искаш върви в ЕКСПРЕСА и търси Пачо кажи му че аз те пращам.Той е майстор на БОШ и даже кара 145а.
УСПЕХ146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеАз не мога да си обясня как ще ти влиза спирачна течност в цилиндрите?????????
Влиза ти антифриз евентуално!
Когато е запалена слагаш ръка на аспуха и виж какво ще се налипи по нея ако е антифриз ще има пара и ще е мазна ръката.
Ако искаш върви в ЕКСПРЕСА и търси Пачо кажи му че аз те пращам.Той е майстор на БОШ и даже кара 145а.
УСПЕХ
проблема е, че съм с вода... а и аз също не мога да си обясня такава дивотия... (не че мноо разбирам де)
а габровския ЕКСПРЕС ли имаш предвид? щото там познавам двама Пачо-вци (единия не е вече там), а другия не знам да кара 145...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Колеги, имам една странна лампа на таблото-представлява седалка и на нея обърната седалка с човек,или нещо подобно. За какво може да е?
Нека ако някой има картинка с индикациите да я постне за да направим една нова тема с описание на всички лампи по таблото!
Мисля, че ще има интерес....
Предварително благодаря!_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от alfapz Покажи съобщениеКато стана въпрос за лампичките по арматурното табло , има ли някъде на български коя за какво е , че нищо не разбирам от тоя италянски в сервизната книга
Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце...
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеТоя пич е млад да в Габровския.Като влезеш в сервиза най дясната клетка е.Кажи му че Владо от Пловдив те праща.Кара 145ца.
ще намина, да видим какво ще излезе...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
колега, какво стана с накладките? видя ли откуде ти е проблема? моята лампа също свети и на мен ми казаха, че имало датчик, който опира и всички го откачвали, защото дразни. утре и аз ще видя моята. Но да знаеш 4е не е от течността. моято си е на ниво, така че е от датчика.
Comment
Comment